lauantai 10. kesäkuuta 2017

Uudet kuulumiset!

Yksi aamu voi muuttaa kaiken kokonaan uuteen alkuun, joka seuraa elämän aikana pitkällekin. Heräsin aamulla normaaliin koulu päivään 15.5 ja tein kaikki kuten ennenkin normaalisti eli puin, söin ja lähdin koulua kohti. Puoli tuntia kului kunnes puhelimeni soi, sinä hetkenä ajattelin että vastaanko vai en kesken tunnin. Otin puhelimen ja lähdin äkkiä käytävälle, vastasin puhelimeeni josta vastasi iloisesti mies, joka tarjosi töitä minulle öljyjalostamon ravintolasta. Lupauduin lähteä tulemaan ja niin teinkin, sanoin opettajalleni että "minun täytyy mennä töihin" ja pakkasin koulutarvikkeet laukkuuni ja lähdin kohti uutta työpaikkaa. Tap
asin siellä kolme mukavaa henkilöä ja ekana minulle tarjottiin kahvia! Se teki minuun ihanan vaikutuksen, että tarjottiin edes kahvia, koska tykkään kahvista ja ehkä he arvelivatkin sen, että Suomalainen on kahvin perään heti! Hassulta kun kuulostaakin. Kahvin jälkeen aloitin heti työt ja tunsin oloni tervetulleeksi heti. Sain uutta työtarjousta seuraaville päiville ja tein parhaani mukaan tiskitöitä ja autoin parhaani mukaan linjastonhoidossa eli pöytien puhtaudella, liinoja tarpeeksi, lasit jne.. oli saatavilla kun ne loppui kesken. Tein heihin vaikutuksen ja olin itsekin itsestäni ylpeä ja koin sen aikuistumisen kannalta hyvänä kokemuksena. Sain ekan palkkani käteisellä ja tein sen jälkeen järkiostoksia, ei tietenkään tuhlaamalla rahojani heti. Ostin itselleni uuden paidan, ostin kallista nettiaikaa puhelimeeni, ostin uuden laukun ja uudet kengät ja uuden hiusvärin hiuksiini. Sijoitin itseeni paljon rahaa, mutta onneksi säästöön jäi muutakin varten rahaa, mitä sitten ikinä tarviikaan ostaa. Oon käynny myös kevään aikana monta kertaa suuhygienistilla, joka on raaputtanu hammaskiven ja laittanut jotain fluoripitoista tahnaa hampaisiini. Viime kerralla sain sinisentabletin, jota piti pureskella purumaiseksi ja vielä purskuttaa suussa joka paikkaan sitten vasta vedellä huuhtoa ylimääräiset pois, tällöin näihin kohtiin mitkä oli huonosti pesty niin jäi sellainen liila/sininen väri, jolla hammashygienisti katsoi ja näytti miten voi parantaa suoritusta hampaiden ja välien puhdistuksessa.

Itselläni on hyvä tunne siitä, että miten asiat on lähtenny etenemään työnkannalta ja oman terveyden. Enään ei tarvitse pelätä sitä, että mistään ei löytyis töitä tai mistään ei saa rahaa. En osaa tunnetilaani kuvailla kuin vain mahtavaksi. Pystyn olemaan itsestäni ylpeä, että olen saavuttanut jotain elämässäni ja olen päässyt haaveissani etenemään. Kuulumiseni löytyy myös monia muita hyviä asioita kuten itsetehdyt hillo/marmeladipullat, joita oli tapana Suomessa töissä tehdä vanhuksille, mutta nyt itselleni ja tuttaville. Tein kaksi pellillistä ja ajattelin myös että kirjoitan blogiini reseptejä hiukan, omista kokeiluista ruonsuhteen. Alan tämän päivityksen jälkeen kirjoittamaan tästä hillo/marmeladipullista, mitkä varmasti on monen mieleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti